Riktig vinter

Spread the love

Kl 10, när vi gick ut så såg vi knappt en kotte. Jag fortsatte min mission att få alla att som går promenad att hälsa på varandra. Det gick så där men jag kämpar på.

Eftersom vi skulle handla på Orren, för vi behövde potatis, så gick vi runt Långsjön åt fel håll. Åtminstone som vi brukar gå den. Det innebar att vi fick gå med solen i ögonen hela vägen fram till Huddingesidan. Sven var smart och hade packat solglasögon. Jag tittade ner i marken rätt mycket. Men motljuset gav också ett gäng fina bilder när solen lyste i rimfrosten.

Om man tror att det är tyst och fint när det är så lite folk ute, glömmer hur det knarrar i snön när man är ute och går i så många minusgrader. Det var nästan så man behövde hörselskydd. Men vackert var det!

När vi kom till Orren så kom vi på att vi köpt potatis häromdagen och därför inte behövde någon. Så vi köpte en burk fikonmarmelad och 2 liter mjölk och gick hem igen. Det var lite skillnad på antal människor som var ute vid 12 mot vad det var när vi startade vid 10.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.