17

Idag kom vi sent ut för att Sven hade möte. Vi började med lunch på Pasta och Pasti, där vi kommer att äta lunch varje dag tills vi åker hem. Så gott är det!

Lunch på Pasta och Pasti

Efter maten gick vi på shoppingtur vilket var synnerligen dumt med tanke på att affärerna stänger mitt på dagen. Vi hittade en kinesisk prylaffär men bilderna jag tog därinne lämpar sig inte på internet. Men vi hittade också en klädaffär med barnkläder där vi shoppade en del till Ella och Agnes och Aston.

Vi gick ner mot stranden och hamnade vid det hotell som pappa var på när han senast var utomlands. Så vi plåtade så att han skulle se hur det såg ut.

Pappa framför sitt hotell
Vi tar en paus
Vi är långt bort från våra hoods nu.
Jag på stranden

Det gick ganska rejäla vågor idag och jag är inte så förtjust i det. Men eftersom filminspelningen var klar så kunde vi gå till den stranden. Där finns det en pir som stänger av vågorna lite grann. Men när vi kom dit så var det inte precis badväder utan snarare ligga på en filt och lyssna på vågorna-väder. För det var vågor därinne också.

Det är intressant hur himlen kan ändra sig så snabbt.

Stranden vid halv 4
Stranden halv 5

På kvällen handlade vi snabbmat i form av potatisliknande saker gjorda av kikärtor som vi tog med oss hem och åt vid vårt köksbord, samtidigt som vi kollade på Netflix på paddan. Funkade alldeles utmärkt!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.