2012-07-11

20120712-223644.jpg
Den här hängmattan har jag suktat efter sedan jag såg den första gången på IKEA. Den ingår i deras tillfälliga blå serie. Eftersom jag inte visste var vi kunde hänga den så köpte jag två kuddfordral i tyget och två tjocka dunkuddar. De skulle bli de första dammfria sakerna jag la ner i källaren efter badrumsrenoveringen.
När vi var i Linköping så hade jag bestämt mig för att köpa hängmattan och hellre köpa ett nytt hus dit den skulle passa. Men då fanns de inte kvar. Jo, skyltexemparet som man skulle behöva skylift för att få ner. De sa att jag skulle få ett bra pris om jag lyckades men mina syrror ville inte vänta.
När jag kom hem till Stockholm på kvällen stack jag omgående till IKEA i Kungens Kurva och de hade 5 kvar. Jag hade redan köpt en kudde till indet matchande tyget.
Nu har vi provat 100 olika sätt men kommit fram till att mellan körsbärsträdet och ena äppelträdet är bäst. Och då blir körsbärsträdet som ett tak
Men så himla bekväm var den inte. Den är 107 cm bred och trätibban vill sno hela mattan runt när man lägger sig i den.
Idag har grannen haft betongbilen här hela dagen men i morgon så kanske man får njuta igen.

,,,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.