Därför skulle jag kunna bo i Skåne

Eller rättare sagt. Därför skulle jag kunna bo i Skåne igen. Jag bodde ju i Höganäs när jag var liten. Och som jag minns det så åkte vi ofta till Danmark med färjorna Fredrik och Pernille. Men det är en annan växtzon och inte lika mycket snö men framför allt är det väldigt nära till kontinenten, och jag tror att man skulle resa mycket mer. Så en vacker dag kanske man hamnar här i alla fall, man vet aldrig.

Tills dess får jag nöja mig med att visa de fina bilderna från Svens moster och morbrors nya hus vid havet i Glumslöv. Det var verkligen fantastiskt!

Huset tillhörde för länge sedan Jehovas vittnen
Entrén

Huset består av flera gamla hus som byggts ihop och med en nyare del som byggts till. För att lyckas med det var man tvungen att kapa en del av gäststugans vägg. :-)

Bakom huset ligger havet och Danmark
Mur mot havet
Havet
Solen går ner
Stranden
Höstfärger
Prydnadskepp
Atriumgård mitt inne i huset är så vackert!

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.