Jag befriar mig!

Med Sven i väg på skidsemester, så är jag ensam hemma tillsammans med familjens städexpert, som fortfarande kan arbetsleda med en bruten arm.

Annas brutna arm

Sedan ett halvår tillbaka är Rensa ut hennes bibel, och det är otroligt vad det är befriande att städa bort saker man inte behöver. Men det gäller att göra på rätt sätt. Antingen man städar så att man slänger nästan allt (så som Sven gör) och måste köpa nytt istället, eller så städar man inte tillräckligt utan bara flyttar runt sakerna. Nu är det dags att ta hand om alla badrumsgrejer, inklusive allt smink jag någonsin köpt i hela mitt liv!

Lite före-bilder:

Rouge
Nagellack
Läppstift
Maskaror (men glömde ta bild på alla mina ögonskuggor)
Allt utspritt på golvet i hallen
Närbild
Anna arbetsleder

Det blev två hela kassar fulla med smink, parfymer, mm. Och allt lagt i små burkar och lådor så att allt ska vara lätt att hitta. Just nu har vi så många kompresser och förband att vi skulle kunna sälja. Men det beror på att jag köpte på mig massvis efter att Sven skurit sönder fingret på en konservburk och vi inte ens hade ett enda plåster hemma. Och sen är allt dubblerat från landet också!

Nu är det ordning igen.

Övre skåpet
Undre skåpet
Badrumsskåpet uppe
Kolla det är tomt
Lådan
Under handfatet – Alla mediciner
Hyllan vid badkaren – Nya rosschampot
Badkarskanten – Bara 5 saker
Mina älsklingsparfymer just nu

Så, det finns ingen som helst anledning att göra mer åt det här badrummet. Jag har allt vad jag behöver, där jag behöver det. Och det är världens mysigaste badrum. Det enda jag behöver är någonting att hänga mina halsband på innan de blir lika ihoptrasslade som de var innan jag satt i någon timma i går och trasslade upp dem!

Nu är jag snart så pass tränad i rensandets konst, så jag kan gå på det som verkligen behöver rensas, vår hall! Fortsättning följer….

P.S.

Det var en sak som jag inte hade hjärta att slänga trots allt. Vissa saker är för värdefulla!

Annas napp

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.