Mer sittplats

En fantastisk shopping med dottern i söndags fick mig att spontanköpa ett mosiakbord på Netto för bara 400:-. Jag har i flera år letat efter en adirondack stol att ställa utanför uterummet i flera år. För flera år sedan fanns det omålade på Jula men jag fick inte köpa för Sven förrän vi var färdiga med uterummet. Och när vi var det så hade de inte stolarna längre. Och sen har jag letat och letat. Men nu blir det helt annorlunda. Bordet lyckades jag baxa upp i en kundvagn som vi drog till bilen. Och jag lyckades också montera det när jag kom hem.


Men nu hade vi ett bord utan stolar. Alla utemöbler kommer ju i set, så hur jag ska nu kunna hitta stolar till till bordet?

Sen var jag på IKEA för att leta efter andra saker på Valborgsmässoafton, så råkade jag se korgstolar i plastrotting. De var jättesköna och jag satt och provade tillsammans med en dam som också provade, men till sin dotter. Så jag berättade om bordet jag köpt och hon undrade om jag hade en bild. Så jag skickade det till henne. Vem vet. Kanske baxar hon hem ett mosaikbord i kväll också.

Själv hade jag uppenbara problem att få in stolarna i bilen. Det är inte alltid de sidor man tror, som är smalast…

När jag kom hem ställde jag det på plats och vi provsatt, men när det var dags att fika så gick vi in i stället.

Så det var väl ingen idé att göra i ordning stolarna eftersom vi ändå inte kommer att sitta där på ett långt ta. Det är ju i alla fall Valborg, den kallaste helgen om året!

Om vi hinner så kommer det här att bli vår förmiddagsfikaplats.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.