Så kan det bli

Godmorgon! Vi är faktiskt i Helsingborg! Och hoppas att få uppleva sån där härlig morgon med det där speciella kontinentala ljuset. Men först ska jag ta mig ner för den läbbiga trappan!

Kom på att resan för 2 år sedan började i Malmö eftersom jag varit där och jobbat, så vi har i praktiken en dag mindre på oss. Det utesluter en massa resande över broar i Danmark. Vi funderar på om vi inte ska åka Gedser-Rostock i stället. Men först frukost för det ingick inte i hotellpriset.


Först skulle vi till Sofiero och titta på rhododendron! Wow!

Vid typ 2-3 var vi fulla av intryck och bestämde oss för att åka vidare till Danmark.


Man hinner ju knappt ur bilen förrän det är dags att gå tillbaka. Minns fortfarande hur Sven glömde lägga i handbromsen en gång och dessutom lämna växeln i Neutral….

Vi åkte Strandvejen och dreglade så att rutorna blev immiga på insidan. Till slut hamnade vi lite fel i Ishøj. Men jag fick prova på havet och det var så skönt! (Åtminstone om fossingarna!)


Till slut hamnade vi i Køge. Vi var totalt uttorkade och koffeinnivån var i botten! Men det blev det snart ändring på!


Vi bestämde oss för att försöka stanna, för det fanns lite affärer att kolla in i morgon bitti. Vi hittade ett hotell som hette Nils Juel. De hade väldigt kreativa mattor!

Det är dags att testa av nöjeslivet i Køge!Vid 10 var vi slut som artister. Så trötta på trubaduren på den irländska puben bredvid och alla som skulle gå ut och röka HELA TIDEN! Tillbaks till hotellet och godnatt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.