Vi känner oss uppåt

Det här hotellet hade inte bara tempurkuddar (så jag kunde lämna min i bilen), de hade även tempurmadrasser vilket gjorde att man kunde sova hur länge som helst. Så idag var det jag som vaknade först och Sven som sov längst. Det där med öronproppar verkar också vara bra, för tjejen i receptionen sa att hon vaknat i natt när de lett 50 kor med bjällror genom staden. Vi såg bara bajset på marken idag.

Ytterligare en god hotellfrukost
Vi hittar en tre ggr så stor chokladkaka i samma märke som den vi fick igår, och skriver ett meddelande till tjejen ska ha den.

Schweizarna kan ta betalt i alla fall, det har vi redan konstaterat. Ändå kändes det surt att få betala 150 spänn för att åka upp i en lift som tog 5-10 minuter. Resten fick vi ju gå själva ändå….

Det konstiga var att när vi gick uppåt så ville vi titta neråt, och när vi sedan gick neråt så var det precis tvärtom.

Det var både slätt och brant och nerförslutning där vi gick
Jag är på hugget
Och Sven är på hugget

Ja, det var mäktigt på många olika sätt, men inte kanske på det sättet man hade trott. Det var doften av koskit, som var häftigast. Det luktade faktiskt gott. Och så var det alla dessa blommor. En gång i tiden så var jag en hejare på alla små vilda blommor man brukade se som vädd, gulmåra, smörblomma mm. Och här fanns de allihopa och i den gassande solen så luktade de även grus och för länge sedan glömd barndom i Nässjö

Det fanns så många ängar med blommor

Vi gick tydligen bara en mil totalt och 40 våningar. Höjdskillnaden vi gick var 170 meter vilket är högre än Kaknästornet, men eftersom vi gick neråt och uppåt igen så blev det säkert dubbelt så mycket.

Vi tar en paus
Vattnet var så fantastiskt blått
Många dimensioner i en bild

Vi stannade vi den stora strömmen av vatten uppifrån fjället och det vattnet var troligtvis bara 6 grader så man kunde inte sitta med fötterna i vattnet länge. Men skorna kändes stora och bra när vi gick vidare.

Sven trodde på 6 grader. Det gjorde ont att ha nere fötterna men vinet blev kylt
Där nere var vi

Jag hade ju lovat att dansa men eftersom jag ändå inte satt på mig någon kjol eller förkläde så fick det bli stillbilder.

Och så mitt berömda dansnummer

Vi hade med oss matsäck i form av två köpta äggmackor och en halv flaska vitt vin. Vi stannade på två olika ställen och åt matsäcken. Dessutom stannade vi på första restaurangen (högst upp) och tog var sin öl, och den längst ner och tog mer öl och Sven skulle ha kaffe med Baileys.

Vi har ytterligare en picknick
Med den här utsikten
Vi blir plåtade
Och så vid sista stoppet fanns en karta över alla topparna

Nu sitter vi på hotellrummets balkong, och i handfatet ligger det vitt vin på kylning. Vi har köpt jordgubbar och en massa ost och korv och bröd. Och en liten flaska rött. Här kommer vi nog att sitta tills vi går och lägger oss. Och om vi räknat rätt så hinner vi gå ut hela dagen i morgon också innan träningsvärken kommer i övermorgon.

Slappning på balkongen
Och sedan blev det hemlagat.
Medan kvällssolen lyste på Flims!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.