Vinterpromenad på Djurgården

Klart man vill hänga med på en promenad på Djurgården men Perre och Helene när de frågar. Anledningarna till att följa med är flera: Det är fint väder, det är fint på Djurgården, det är trevligt att vara med Perre och Helene, jag har ett nytt aktivitetsband som uppmanar mig att röra på mig och sist men inte minst, jag fick en selfie-pinne i julklapp!

Pinnen börjar vi använda redan på perrongen i Fruängen!

Sven och jag bara
Sven och jag bara

Efter en lång promenad från Östermalmstorg, där affärerna inte öppnade förrän 12, bort till Fältöversten, så hade sen alla långkalsonger och vi kunde börja vår promenad (med att ta bussen ut till Djurgården). Och där letade vi fram en bra bakgrund (och ett ställe där ingen såg oss också…)

IMG_8639IMG_8640

Och sen gick vi varvet runt tills vi kom till Flickorna Helin och Voltaire. Det var så mycket folk att alla vände i dörren. Men det gjorde inte vi och hittade ett ledigt bord meddetsamma. Det blev varm choklad och god saffransbulle. Har nog inte druckit varm choklad på 20 år säkert.

IMG_8646
Fin inredning och platt hår
IMG_8647
Sven vet exakt när han ska plåta!
Sven tog en selfie UTAN selfie-stickan
Sven tog en selfie UTAN selfie-stickan

Ja och så provade vi en sista gång utanför restaurangen.

IMG_8654

IMG_8655

 

Men jag tog även lite bilder med den vanliga kameran. Problemet är att man kommer efter så mycket när man stannar hela tiden. Men här är ett axplock av bilder. Jag är riktigt nöjd med dem!

DSC04299DSC04300DSC04301DSC04303DSC04307

DSC04308

DSC04310

IMG_8650DSC04313DSC04305DSC04311DSC04314

Och hemkommen från promenaden så tyckte Sven inte det var tillräckligt med träning så han stack iväg till gymmet, och jag tyckte inte det var tillräckligt med presenter till födelsedagsbarnet så jag sydde omtag till gardinerna.

Sen åkte vi hem till Anna och träffade där Anne, Ingela och Magnus och fikade en stund. Och inte en enda bild tog jag av det. Men här är hon födelsedagsbarnet. Idag 25 år! Och det fick mig att tänka på att jag denna jul inte har hört “Vår julskinka har rymt” med Werner och Werner en enda gång. (Det var sången som satte sig på hjärnan hela natten när jag låg och väntade på att Anna skulle titta fram,och gjorde att jag inte fick en blund på hela natten!)

Först lite hemgjord glögg att värma sig i den kalla vintern?
Först lite hemgjord glögg att värma sig i den kalla vintern?

Och till sist! Tack snälla snälla Ingela för boken! Jag blev så glad!

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.