Den är min!!!

Jag satt och surfade på TV-fåtölj av Alf Svensson häromkvällen och upptäckte att en sådan stol såldes på Blocket! Visserligen i Helsingborg, men eftersom vi ska dit om några helger och hälsa på Svens moster och morbror så skulle det ju funka att köpa den. Jag mailade säljaren och han ringde tillbaka till mig idag. Han sa att det fanns andra spekulanter så han ville inte hålla den tills dess så jag betalade den och nu är den min!

Vi hade en sån här fåtölj hemma när jag var liten och jag älskade att sitta i den, ända till min syster kissade på den (säger inte vem av dem….). Jag vet inte var vår fåtölj tog vägen men jag har i flera år velat ha en sådan. Och nu har jag det!

Den ska stå i hallen och kommer att bli jättefin. Så här ser den ut på Blocket!

TV-fåtöljen av Alf Svensson

 

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.