Fredagen den 13:e

Om ni tror att titeln kommer att innebära någon hemsk historia om ni dag så tror ni helt fel. Det var en helt vanlig dag, förutom att Erik och Susanna skulle komma hem och hälsa på.

Sven stack tidigt för han skulle ända till Värnamo. Jag fick alltså åka KOMMUNALT idag! Men jag var tidig och skulle missa kvart i bussarna (vanligtvis missar jag kl 8 bussarna). Jag låste och larmade och sen gjorde jag så där som man inte ska. Jag kikade på mobilen när jag gick till bussen. Och då hade jag fått följande meddelande från larmet.

IMG_0302Sven skulle ladda batteriet i min bil som stått hela vintern, så jag tänkte att sladden ut från garaget kanske gjorde att magnetkontakten inte gick ihop helt. Så jag ringde honom och han sa att han satt i kontakten utomhus. Så jag tänkte att det var bäst att gå hem och kolla vad det var som var fel. Jag kunde ju lika gärna missa 8-bussarna i dag också. Och det var väl en himla tur att jag gick hem, för när jag gick fram till garaget så såg det ut så här!

Hoppsan!
Hoppsan!

Så jag låste och larmade om och stack till jobbet.

Det alldeles nya idag var det nya klottret på Delicato. Vi for se hur lång till det får sitta kvar.

Så meningslöst och kostsamt!
Så meningslöst och kostsamt!

Hela dagen satt jag i ett konferensrum och diskuterade avstämningar. Roligare kan man ju ha, men vi hade faktiskt väldigt trevligt, men det kändes som hela kroppen var full med myror vid halv 5 när vi var klara.

Då var jag tvungen att skynda mig hem för att handla tills alla kom. Anna var först och sen jag. Vi gömde en nyckel till Erik och Susanna, eftersom han lånade hans för ett tag sedan. (Nu har han fått tillbaka den, så vi kommer aldrig mer att behöva lägga ut en nyckel, så ni vet det!)

Anna och jag hade varit nere på Lidl och rafsat ner allt som gick att äta utan att tillaga. Så det var bara att plocka fram allt. Och då kom sisten hem också, för Sven hade stannat och fikat hos sin mamma på vägen hem.

Vi fixar mat
Vi fixar mat
Erik visar bilder från Brasilien
Erik visar bilder från Brasilien

Erik och Susanna hade varit förbi Systemet och hittat ett brasilianskt vin som hette Aurora. Sven och jag ar lite skeptiska på grund av namnet, men det var helt ok, men inte i närheten av den nebbiolo som Sven köpte med sig hem från Turin.

Och som vanligt tog jag chansen att använda min selfie-pinne.

Hela familjen samlad!
Hela familjen samlad!

Och sen satt vi och snackade hela kvällen!

Sven
Sven
Erik
Erik
Anna
Anna

Och titta så fina de är!

Erik och Anna
Erik och Anna

Men vi är inte så dumma heller!

(utan selfie-pinne)
(utan selfie-pinne)

Anna stack hem på kvällen för det är lögn att få henne att sova över nu när hon har en egen lägenhet i Stockholm! Hon skulle prova på klättervägg nästa dag, men vi har andra planer!!!

Jo, och så hände det en fantastisk sak till idag!

Min syster Nina blev mormor för andra gången till lilla Bella! Stort grattis till Peter och Danielle!

Den här söta bilden la Nina upp!
Den här söta bilden la Nina upp!

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.