Jag börjar bli acklimatiserad

Så vaknade man den första mirgonen i sin breda säng av mobiltelefonen som tydligen bytt signal till siren vid senaste IOS uppgraderingen. I ett svagt ögonblick hade jag lovat min hälsosamma arbetskamrat att gå en morgonpromenad i Sibiu kl 7 på morgonen. Det var kolsvart och -7 grader ute och jag blev släpad 2 varv genom parken bredvid hotellet. Det var ca 3 km. Jag visste inte att min Runkeeper satte igång (har stängt av datatrafik) och inte heller att jag glömde stänga av förra promenaden runt Långsjön ordentligt. Det blev en märklig runda!

20140114-230044.jpg
Vi hade hört av “någon” att frukosten inte var särskilt speciell men det var fel! Den var hur god som helst! Ni har väl sett frukostar hur många gånger som helst så varför inte utsikten från restaurangen på 11:e våningen istället?

20140114-230350.jpg

20140114-230413.jpg
Eftersom det här är min privata blogg så kan jag väl nämna att jag jobbade hela dagen och det gick bra. Man kan möjligtvis undra varför alla höghus i staden (både kontoret och hotellet) har hissarna hängandes utanför huset och varför de har glasväggar men framför allt hur en hiss i Stockholm som kanske tar 5 personer, här rymmer 12?
På kvällen blev vi medtagna till en restaurang i gamka stan. Vid stora torget var det fantastiskt vackert! Precis som en sagostad!

20140114-231031.jpg
Vi blev rekommenderade att äta en rumänsk nationalrätt som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Det var en soppa med bönor och fläskkött som serverades i ett stort bröd. Till det fick vi varsin skål med skivad rödlök (ja, ni kan nästan förstå hir jag mår nu va?) Det var väldigt gott och mättande!

,,

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.