Jag har köpt ny kamera

När jag köpte min första Samsung-kamera så ville jag inte köpa så dyr modell för först gällde det att se om jag klarade av att byta från den överpedagogiska och helt av Apple styrda Iphonen. Så jag köpte en modell som heter A7 främst för att den skulle ha en så fantastisk kamera. (Nå det visade sig vara “förhållandevis” jämfört i prisklassen….) Att köpa fodral till den var i princip helt omöjligt, så jag bunkrade på en “ful”-marknad i Genua.

Att byta till Android var det bästa jag gjort. Jag har kontroll över mina saker och bestämmer själv hur jag ska göra. Det enda problemet med telefonen var bara att det var så himla svårt att svara när någon ringde. Oftast kopplade jag bort samtalen. Jag antar att detta inte blivit bättre nu när jag har köpt en Samsung S10+. Men kameran ska i alla fall vara exceptionellt mycket bättre. Så här kommer några bilder som jag har tagit i trädgården nu på morgonen. (Det ska väl sägas att eftersom jag laddat ner dem från Google Foto så har de ju redan där komprimerats en aning.)

Klematis och ödleblad
Syrenhortensia
Näva i närbild
Åter New Dawn
Trädgårdsvädd
Augusta Luise
Lucia?
New Dawn
Stjärnflocka
Västeråsgurka

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.