Jag kan inte hålla mig

Jojo, nu är klockan halv 10 och jag har äntligen kommit från jobbet. Vad ska jag annars göra nör jag är här? Lite sent att gå i affärer (även om de sa igår att affärerna är öppna till 22 så var det enda jag såg ett öppet apotek) och TV:n verkar inte ha en enda porrkanal ;-).
Så jag placerar mig i baren där vi är 2 personal och en gäst (jag). Musiken är lite bättre än på gårdagens traditionella restaurang. Men i morgon bitti lyssnar jag åter på Radio Stockholm och får höra hur trafiken flyter.

I morse fotade jag en ännu häftigare soluppgång i blått och rött!

20140115-214504.jpg
Men nu är det åter mörkt igen.

Alla som känner mig vet ju hur fixerad jag är vid toaletter och även här finns det vissa saker att notera. För det första låser man toalettlösen med två varv vilket fortfarande ger mig panik när jag ska låsa upp igen. Men det värsta med toarummetnhär på jobbet ör att de har satt upp en ruggigt stor spegel från golv till tak och jag vet nu inte hur många gånger jag nästan gått i i den i tron att det finns fler toaletter att välja på!

20140115-214852.jpg

Och så det roligaste av allt, diagrammet som sitter på dörrarna på alla toaletterna:

20140115-215012.jpg
Ja, så det här är alltså det sista jag ser innan jag ser kudden ikväll? Skål!

,,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.