Kryddträdgården 2.0

Eftersom vi nu har nya planer där kryddträdgården låg så måste jag flytta bort alla plantorna. Förslaget att göra en ny kryddträdgård på framsidan tilltalar mig inte och jag kan inte riktigt föreställa mig hur det kommer att se ut i hörnan när vi har byggt en ny kompost och ordnat med den kommande dammen som vi vill ha så tillsvidare bygger Sven lådor i trä som jag kompletterar med stora svartar krukor i glasfiber som jag hittar på K-Rauta. Helt plötsligt blev det väldigt mysigt på vår uteplats.

Utsikten mot gatan
Bordet är nyoljat
Med markisen utfälld kan man sitta här även när det regnar

 

Timjan och salvia huller om buller

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.