Nya saker

Så fick vi då köpt lite nya saker till köket. Vi har så mycket bänkytor så det kommer nog att ta ett tag innan det blir fullt.

Först fick jag så äntligen hem min TV-fåtölj som jag köpte för några veckor sedan på Blocket. Den hade ett ytte-pytte litet hål i sitsen. Annars var den jättefin. Jag skulle till och med ha kvar tyget. Nu gäller det att klä den i något som verkligen passar stolen. Det kommer att bli en utmaning…

Äntligen min Alf Svensson TV-fåtölj. Som jag har längtat efter dig!

Jag har ju köpt en hushållsrullshållare men jag är inte nöjd med den för eftersom den bara har en ring i botten så funkar den bara när det är mycket papper på den och det händer ju aldrig. I Danmark hittade jag en som jag faktiskt sett på internet tidigare, så den köpte vi. För den var gjord i teak och passade till vårt kök. Jag har förstått att jag skulle kunna bli miljonär om jag började sälja hushållsrullshållare på internet. Av statistiken jag får från min hemsida så är hushållsrullshållare det absolut vanligaste sökordet som leder hit. Jag håller med, det finns inte mycket snyggt att köpa i affärerna. Men i Danmark fanns den här!

Trip trap hushållspappershållare i teak
Med hushållspapper

Vi har ett knivställ från IKEA, och det är inte så himla kul heller. Så därför fastnade vi för ett vi såg i Helsingör. Det var förvisso inte inte rätt träslag men det var snyggt ändå. Och knivarna som kom med var också fina, fast vi behöver inte fler knivar. Märked var Raadvad, ett danskt märke som har japanska saker… Nå nu blir det nog så att vi får ha kvar det gamla knivstället också…

Snyggt knivställ med “spagetti”. Knivarna fick man “på köpet”

Till sist hittade Sven en skylt som var så söt. Den ska sitta över sovrumsdörren så att vi ser den varje kväll innan vi somnar.

Det var Sven som hittade den här skylten :-)

När vi kom hem så hade vi fått en present till vårt kök i brevlådan. Det var Kyrkan i Huddinge som är väldigt offensiv. Jag minns inte alla saker vi fått tidigare, reflexer och allt. Men den här kan man ju använda, om man vänder den inåt :-)

Kyrkans senaste reklampryl. Vad kommer härnäst månne?

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.