Start

Det här projektet är mitt försök till mindmapping. Åren går fort och det är mycket som man glömmer. Det här är lösryckta delar av mitt liv, fångade mest för min egen skull.

Och jag vill passa på att be om ursäkt till alla er som hamnar på min hemsida på grund av att ni söker på en massa märkliga saker som gör att ni hamnar hos mig. Vi håller förvisso på med en massa projekt hela tiden och har en väldans massa införskaffad erfarenhet. Men jag har kanske inte lämnat fullständiga beskrivningar över hur vi har åstakommit alla de saker jag nämner på min hemsida. Men om du vill veta mer så skriv gärna en kommentar eller liknande, eller maila till mig på pernilla @ claug.se så kan jag berätta mer om något du undrar över.

Grannens nyponros

Comments

 • Hej Pernilla!
  Din mamma – min kusin! – tipsade mig om din hemsida. Innan jag ens var en tiondel genom reseberättelsen hade jag fullt ut förstått att du har en verklig skrivtalang! Informativt, roligt och dessutom en mycket fin svenska. Det senare börjar bli en bristvara i medierna.
  Sammanfattningsvis var det ett nöje att gå in på hemsidan!
  Ha det så bra!

  Hälsningar
  Åke F

  • Hej Åke!
   Vad glad jag blev av att läsa din kommentar. Det var beröm som hette duga. Jag skriver det här mest för att dokumentera saker som man annars glömmer. När vi åkte till Sri Lanka så lyckades jag hålla mig “uppkopplad” nästan hela tiden och jag tyckte det var ett bra sätt att skicka livstecken till de där hemma, även om de blev allt mer desperata allteftersom tiden gick ;-)
   Jag kommer aldrig att bli mer en hobbyförfattare, men det får väl duga. Jag är ju rätt duktig på keramik. Det var anledningen till att jag la upp hemsidan, men det är snart den enda delen jag inte fyllt. Du får hålla dig underrättad. Jag har massvis inom mig som ska ut.
   Ha det bra!
   Hälsningar
   Pernilla

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.