Tänt var det här!

Svens arbetsuppgift idag har varit att få iordning på ljusslingorna i trädgården inför julen. Fast så mycket julkänsla ger det ju inte utan snarare blir det som ett ljus i mörkret. Den blåa slingan som vi hade i avenboken på den tiden den stod bakom huset mot grannen, har vi nu placerat i forsythian. Det blev väldigt fint och syns långt ner på gatan när man kommer körandes.

Blå slinga, I lovet it!

Sedan fick han också upp vårt “granris” med lampor i som vi brukar ha runt verandan.

Granris

Vår ljusslinga som vi satte upp förra vintern har suttit uppe hela sommaren och gjort det mysigt på uteplatsen. Nu är det snart vinter igen.

Uteplatsen vid köket

Det som tog allra mest tid var ju björken förstås. Slingan sitter uppe hela året men vi tänder den ju inte mer än på vintern. Varenda år är det en del av slingan som går sönder. Nu har Sven bytt ut två delar och satt LED istället. Det är ju inte som i Fort Lauderdale men det duger för oss.

Björken

Sen får det vara nog, vi vill ju inte överträffa vår granne med de jonglerande tomtarna och de självlysande plastrenarna. Men vi försöker lysa upp tujorna så att man ser längst bort i trädgården.

Tujorna

Nu kan snön komma om den vill. Inte troligt när det varit 10 grader ute idag men….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.