Tihi

Tänk vad som bara kan ramla över en när man minst anar det. Före lunch som pep min telefon till för att någon hade kontaktat mig direkt på Twitter. Jag har inte varit inne och läst, än mindre skrivit något på några veckor.

Jag hade fått ett meddelande från en kille som hette Emanuel som skrev: “Du vet att du ägen domänen tihi.se? Den är ju GULD en dag som denna!” Jag fattade absolut INGENTING!!!

Tihi.se är Eriks gamla domän när han hade en community, som ett tag var ganska välbesökt, men som också tjänade som ett experiment i kodning för honom. Vi har behållt den för att namnet är så fint. Jag kontaktade Erik och frågade vad som stod på. Det var då jag fick reda på att prinsessan Madeleine hade förlovat sig och tydligen sagt “tihi” i slutet av tillkännagivandet.

Hade man varit lite om sig och kring sig, och framför allt haft tiden, så hade man förstås lagt in så mycket reklam som man bara kunde på hemsidan och fått betalt per klick. Detta gjorde Erik inte men han la dit en stor bild på de unga tu och en länk till intervjun.

Under eftermiddagen fick jag fler meddelanden direkt till mig på twitter och under showen med Björn Skifs och Lennie Norman på Tyrol, så fick jag sms från Erik om att det redan hade varit 6700 besökare på hemsidan.

När jag tittade på statistiken på min egen hemsida såg jag att “Pernilla Claug” hade gått om “hushållspappershållare” (det vanligaste sökordet hittills efter “hårborttagningskräm Sri Lanka” :-)) med besked.

Folk är helt enkelt galna. Jag kan förstå nu att en liten unge som somnar vid matbordet kan få flera miljoner tittare lätt som en plätt. Nu fattas det väl bara att jag blir uppringd av en massa radiostationer som ska fråga mig om sajten.

Jo, just det. Erik var inte myndig när vi tecknade den, eller så hade han inte pengar, så den står i mitt namn. :-)

Det unga paret!

 

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.