Vårt eget Sofiero

I morse när vi vaknade så gick vi runt i trädgården för att se att allt hade överlevt, och det hade det och vuxit som bara den hade det också. Vissa av rhododendronen började bli överblommade. Som vanligt tänker jag att jag ska fota alla och göra en karta och skriva upp vad de heter (de jag kan, och gissa resten), men det blir aldrig av för det är ett så AP-TRÅKIGT jobb! Och det verkar den äkte hälften också tycka för mina hintar funkar inte.

Hur som helst så har vi inte riktigt lika många rhododendron som det finns på Sofiero, men rätt många har vi, så här kommer en uppdatering av årets rhododendronbilder hemma. För att göra det enklare för mig så blir det inga namn!

Här ska i alla fall gödslas och fyllas på mer torv. Vi vill ha lika stora som på Sofiero!

,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.