Vilka ska jag välja?

En av de saker jag bestämt mig för att göra på semestern är att skaffa nya glasögon. De gamla paren jag har är nu så repiga att jag knappt kan se ut genom dem. Det beror nog mest på att jag alltid har dem i pannan och böjer mig fram och skrapar huvudet mot någon rappad betongvägg eller liknande.

Sven var med som smakråd men jag ville ändå få en “second opion” av Anna så jag lånade med mig dessa 5 par. Ni får gärna hjälpa till att få mig att välja. Kl 13.20 i morgon har jag tid för synundersökning. Då ska jag ha bestämt mig!

Mörkgrå bågar från Sand?
Mörkblåa bågar i titan?
Vinröda bågar från Sand?
Ljusgråa bågar från Tiger?
Silverfärgade bågar från Sand?

BTW så passade vi på att köpa ett par solbrillor till Sven som klarar av hans brutna näsben. Visst är han snyggare än Keanu Reeves :-)

Och Svens nya Matrix-solbrillor!

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.